Albufeira, Algarve. Foto © RoyGabrielsen.com

Mer enn 70 turistbedrifter i Algarve har allerede mottatt 640 tusen euro i støtte fra statskassen

Mer enn 70 mikro, små og mellomstore turistfirmaer i Algarve har mottatt rundt 640 tusen euro fra støttelinjen for turistkassen for å dempe konsekvensene av covid-19-pandemien.

Algarve Tourism Region (RTA) indikerte i en uttalelse, sitert av Lusa-byrået, at 430 selskaper søkte om linjen lansert av regjeringen og av Turismo de Portugal, og 154 søknader ble godkjent frem til 13. april, og det ble gitt støtte til 72 selskaper i regionen.

I følge RTA har dynamikken i resultatene “blitt utnyttet gjennom informasjons- og avklaringskampanjen for gründere”, lansert i fellesskap av reiselivsorganisasjoner i Algarve, med mottoet «I går, som i dag, er vi her for å hjelpe».

Søknader om økonomiske støttelinjer til turistkassen er fortsatt åpne, og medlemskapet har ikke vært forbundet med betaling av renter og har en avdragsfri periode på 12 måneder.

De økonomiske støttetiltakene er en del av Tourism # PorTodos-programmet for å støtte sektoren under krisen forårsaket av covid-19-pandemien, en sykdom forårsaket av det nye SARS-CoV-2-koronaviruset.

Kilde

×
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x