Togstasjonen i Porto. (Arkivfoto) Foto © RoyGabrielsen.com

Det er forbudt å reise utenfor bostedskommunen mellom 9. og 13. april i henhold til unntakstilstand

Med reiser utenfor bostedskommunen som er forbudt ved påsketider, vil CP (togselskapet) innstille sirkulasjonen av praktisk talt alle langdistansetog de kommende dagene. Mellom 9. og 13. april vil det ikke være noe sirkulasjon av Alfa Pendular-tog, og trafikken blir redusert til Alentejo-regionen, ifølge en intern CP-melding som Dinheiro Vivo hadde tilgang til onsdag.

I løpet av de neste dagene kjører bare to Intercidades-tog i Beja (586 og 587), på ruten Casa Branca og Beja, som bruker dieselmotorer fordi denne delen ikke er elektrifisert.

Intercity-tilbudet registrerte det største fallet , med en reduksjon av reisende i størrelsesorden 90%, i henhold til informasjon fra CP til Dinheiro Vivo i slutten av mars. Passasjertap på Alfa Pendular, CPs kommersielle tjeneste, utgjør 85%.

Lese hele nyheten på Dinheiro Vivo (portugisisk)

Den eksepsjonelle situasjonen landet opplever har ført til at selskapet har lansert en enestående oppfordring om at passasjerer skal være hjemme i løpet av de kommende ukene for å unngå smitte med det nye koronaviruset.

×
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x