I Caldas er man i begivenhetenes sentrum

Covid-19: USF i Caldas da Rainha i minstetjenester da det har 20 fagfolk isolert

Caldas da Rainha, Leiria, 19. juli 2021 (Lusa)The Rainha D. Leonor Family Health Unit (USF) i Caldas da Rainha er begrenset til minstetjenester frem til den 24. fordi 20 av de 26 fagpersonene er i profylaktisk isolasjon.

I en uttalelse informerte USF at, «etter kontakt med en positiv sak, er teamet av fagpersoner i profylaktisk isolasjon frem til 24. juli.»

I løpet av denne perioden, tilføyde uttalelsen, vil enheten «i sin bygning sikre minimumstjenester», nemlig konsultasjoner for akutt sykdom (ikke-respiratorisk), mellom kl. 08.00 og 16.00; sykepleiebehandlinger, prioriterte hjemmebesøk og telefonmedisinske konsultasjoner.

Den regionale helseadministrasjonen i Lisboa og Tagus Valley (ARSLVT) ble kontaktet av Lusa-byrået, og presiserte at «av totalt 26 fagpersoner er 20 i profylaktisk isolasjon», og at minimumstjenestene sikres «med hjelp til å hjelpe fra fagpersoner fra andre enheter, samt mobilisering av andre som var fraværende ”.

I svaret sendt på e-post til Lusa uttaler ARSLVT at «tre helseenheter i byen er mobilisert, i henhold til de nødvendige ferdighetene», hvorav den ene sørger for skift på Caldas da Rainha vaksinasjonssenter (CVC) denne uken ( med lege og to til fire sykepleiere sørger en annen for hjemmebesøk, og en annen svarer på helseenheten.

«Målgruppen var planlagt denne uken for CVC i Caldas da Rainha, men det var en rotasjonsendring, og CVC-tjenesten var også garantert, og denne tjenesten har allerede tilstedeværelse av sykepleiere ansatt gjennom tjenesteleverandøren», presiserte ARSLVT .

×
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x