Azorene. Foto fra VisitPortugal.

Covid-19: Turismo dos Açores lanserer kampanje for å fremme regionen som et trygt reisemål

Corvo, Açores, 23. april 2021 (Lusa)Foreningen for turisme på Azorene presenterte i dag, i Corvo, kampanjen “Açores, Seguro por Natureza”, som fremmer en destinasjon der hovedproblemet er “beskytt Azorere og beskytt dem som besøker”.

Etter et enormt fall i etterspørselen etter øygruppen som feriedestinasjon på grunn av pandemien, ser Azorene nå på å skape forhold for å begynne å ta imot turister igjen.

Når vi snakket med Lusa, innrømmer markedsdirektør i Azores Tourism Association (ATA) at vi allerede ser “på 2021 med mye håp i utvinningen”, som tror at “det vil være ganske positivt på Azorene”.

Carlos Bessa legger til at “det allerede er en interessant turismestrøm sammenlignet med 2020”, til tross for “ennå ikke på nivå med 2019”.

Imidlertid sier han at det faktum at Azorene er ni øyer kan være “et konkurransefortrinn i forhold til andre markeder”, siden turister kan dra til en øy der den epidemiologiske situasjonen er bedre.

Den institusjonelle kampanjen som ble presentert i dag på øya Corvo, er en del av en reklamevideo som “forener familie og natur”, og utforsker “synergien mellom mennesker og regionens naturressurser”, forklarte han.

Dette initiativet forsøkte å “svare på alle ønskene som inneslutningen forsterket”, derfor vises familien som et symbol på sikkerhet, men kampanjen er “for alle”, siden destinasjonen tilbyr “aktiviteter som kan gjøres og familie eller alene , for de eldste eller yngste ”, garanterer den ansvarlige.

Carlos Bessa minnes at Azorene er den første skjærgården i verden som har blitt utmerket som en bærekraftig destinasjon, og at de i 2021 ble utnevnt av European Safe Destination som den tryggeste destinasjonen i Europa.

Kampanjen som presenteres i dag vil ha et “hovedfokus på det nasjonale markedet, men vil snart bli replikert til fire sendemarkeder: Tyskland, Frankrike, Spania og Storbritannia”.

Valget av markeder “forholder seg også til noen begrensninger som eksisterer når det gjelder reise, hovedsakelig i USA og Canada”, forklarer markedsdirektøren og la til at “disse markedene allerede var strategiske og fortsetter å være”.

“Vi finjusterer strategien vår for å angripe markeder som er raskere forberedt på å fly og besøke oss”, fortsatte han.

Basert på en “multimedia-strategi” vil “Açores, Seguro por Natureza” formidles gjennom sosiale nettverk, påvirke markedsføring, spesialisert og generell presse og også gjennom fjernsyn, blant andre.

Azorene har for tiden 306 aktive tilfeller av covid-19, 291 i São Miguel, syv i Terceira, syv i Santa Maria og en i Flores.

Siden begynnelsen av pandemien har 4755 tilfeller av covid-19 blitt diagnostisert på Azorene, 4298 mennesker kom seg fra sykdommen og døde 31.

Øya São Miguel har fortsatt høy risiko for smitte, med alle inneslutningstiltak for dette nivået i kraft, nemlig portforbud mellom kl. 20.00 og 05.00 i løpet av uken, og mellom kl. 15.00 og 05.00 i helgen.

Alle andre Azoreanske øyer har svært lav risiko for smitte fra covid-19.

De regionale myndighetene på Azorene og Madeira avslører daglig dataene deres i forhold til pandemien, som kanskje ikke sammenfaller med informasjonen som er offentliggjort i bulletinen til Generaldirektoratet for helse.

Få med deg de viktige nyhetene fra Portugal.
Meld deg på gratis nyhetsbrev – nederst på siden.

Vær med og støtt Mitt Portugal. Velg enkeltbeløp eller månedlig støtte:

Annonse
Spre budskapet
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •