Lisboa. Foto © RoyGabrielsen.com

Covid-19: Parkeringsbetaling i Lisboa gjenopptas fra i dag

Lisboa 14. april 2021 (Lusa)Betalingen for parkering på offentlige veier belastet av Lisboa kommunale mobilitets- og parkeringsselskap (EMEL) gjenopptas i dag, etter to og en halv måned med unntak for belastning på grunn av den kovide pandemien.

Forslaget om å erstatte den “normale reguleringen og inspeksjonen” av parkeringsplassen ble godkjent tirsdag av Lisboa kommunale forsamling.

I følge forslaget, undertegnet av rådmannen for mobilitet, Miguel Gaspar, som allerede var godkjent i begynnelsen av måneden av byrådslederen, “med den gradvise gjenopptakelsen av økonomisk aktivitet i byen Lisboa, er det også en økning i press om parkering og offentlig plass i byen, og det er derfor nødvendig å sikre normal regulering og inspeksjon av parkering og bruk av offentlig plass i byen ”.

Dokumentet foreskriver også erstatning av “de normale drifttakstene for driften av parkene” på EMEL.

Kommunen, ledet av Fernando Medina (PS), argumenterer i forslaget om at det er nødvendig “å garantere tilstrekkelige betingelser for glede av fortauene, gode sirkulasjonsforhold, forbedring av parkeringsforholdene, rotasjonsparkeringens funksjon, til slutt de er sikret fullstendige muligheter for å bestille parkering i byen Lisboa, med forverring av disse driftsforholdene i områder med større press har allerede blitt notert ”.

Suspensjonsbetalingen for parkering på offentlige veier som ble belastet av EMEL hadde vært i kraft siden 25. januar på grunn av den inneslutningen som regjeringen har bestemt på grunn av covid-19-pandemien.

×
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x