En times tid etter åpningen var det godt med folk. Veldig organisert.

Covid-19: Ølfestivalen vender tilbake til Aveiro «respekterer sanitære regler»

Aveiro, 28. juni 2021 (Lusa)Aveiro-kammeret kunngjorde i dag at de vil gi ut håndverksølfestivalen på nytt, med en ny modell, «respekterende sanitære normer og regler».

«AVEIRO CRAFT BEER FEST-ølfestivalen vender tilbake til den forfriskede byens trivsel, og fra 2. til 4. juli vil Manuel Firmino Market igjen være verten for dette arrangementet», publiserer en pressemelding.

Kommunen garanterer at årets utgave av arrangementet, promotert gjennom et partnerskap mellom Aveiro kommune og organisasjonen OG & Associados, respekterer “god sikkerhetspraksis”.

«Denne utgaven, i Aveiro, ble programmert i henhold til en modell som passer til tiden vi lever i, med respekt for sanitære normer og regler, med en effektiv kontroll av kapasiteten til rom, strømmer og overholdelse av området, noe som sikrer en god opplevelse og ønsket glede ved arrangementet, med tilstrekkelig sikkerhet ”, understreker kammeret.

I omgivelsene til Manuel Firmino Market vil det bli satt opp en terrasse, «slik at gjestene kan nyte øl og omgivende musikk»

Inne i bygningen ligger bryggerier og matstasjoner ved markedsbodene for å betjene publikum.

16 bryggerier og en håndlaget ciderfabrikk, både nasjonale og utenlandske, deltar i arrangementet, samt byens bryggerier, inkludert “noen av pionerene i portugisisk øl” som presenterer i Aveiro “mer enn 70 bryggestiler”.

“Med en myk og avslappet animasjon og programmering, favoriserer organisasjonen den innesluttede interaksjonen og bruken av bord slik at publikum kan glede seg og sosialisere i små grupper uten spredning,” fremhever pressemeldingen.

×
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x