Madeira webcam

Covid-19: Nye begrensningstiltak trer i kraft i dag på Madeira

Funchal, Madeira, 6. november 2020 (Lusa)Barer og restauranter i den autonome regionen Madeira stenger kl. 23.00 og 24.00 fra i dag, klubber vil være stengt i 30 dager og regionale konkurranser suspendert for samme periode.

Tiltakene ble godkjent torsdag av den regionale lederen, fra PSD / CDS-PP-koalisjonen, og integrerer et nytt sett med restriksjoner som tar sikte på å begrense covid-19-pandemien, nå når øygruppen rapporterer totalt 202 aktive infeksjoner.

Regjeringen, ledet av sosialdemokraten Miguel Albuquerque, indikerer at håndhevelse vil bli forsterket av PSP, GNR og Regional Authority for Economic Activities, og understreker at samlinger med mer enn fem personer er forbudt, med mindre de er medlemmer av samme familie.

Inspeksjonen vil også bli forsterket utenfor virksomhetene, med sikte på å overholde reglene om avstand, bruk av maske, forby samlinger og forby inntak av alkoholholdige drikker på offentlig vei.

“Enten det er på restauranter, barer eller lignende, får kundene ikke bli på stedet etter at den stenger,” sier lederen.

Per i dag er treningssentre forpliktet til å redusere kapasiteten til 50% og måle temperaturen for alle brukere, samt å gjøre alkoholgel tilgjengelig ved inngangen. grupper på tre personer, inkludert treningscoacheren.

Regionale konkurranser i alle modaliteter er suspendert i en periode på 30 dager, et tiltak som også dekker lag og idrettsutøvere som deltar i nasjonale ikke-profesjonelle konkurranser.

Regionregjeringen innrømmer imidlertid realiseringen av opplæringen forutsatt at alle helse- og sikkerhetstiltak, bestemt av Regionaldirektoratet, er sikret.

På turer mellom Madeira og Porto Santo er det obligatorisk å måle temperaturen på passasjerene ved avgang og ankomst, enten med fly eller til sjøs.

På den annen side vil studenter som kommer tilbake til regionen for å tilbringe jul sammen med familien bli testet ved ankomst og senere mellom den femte og den syvende dagen.

Madeiras leder bestemmer også at fra og med i dag vil bryllupsfester og dåp og andre tilbedelsesfester, så vel som familiesammenkomster, ikke være i stand til å holde mer enn 50 personer, og plassen der de holdes må organiseres i samsvar med reglene sikkerhetsstandarder bestemt av helsemyndigheter.

Tilbedelsesrommene er forpliktet til å begrense til bare en tredjedel av kapasiteten, og etter de religiøse handlingene må alle kontaktområder desinfiseres, og de troende må komme seg hjem, “uten samhandling i kirkegården eller fellesrommet”.

Offentlig, privat og skole offentlig transport kan bare innta to tredjedeler av sin maksimale kapasitet.

Frisørs kapasitet er redusert til 50%, med forhåndsavtale og vedlikehold av grunnleggende beskyttelsestiltak, et tiltak også brukt på tatoveringsstudioer og maritim-turistaktiviteter.

50% reduksjon i kapasitet gjelder også lekeplasser, avhengig av område, med begrenset brukstid på 60 minutter.

I dag trer også et lovdekret som tilpasser seg den autonome regionen Madeira, loven om obligatorisk bruk av masker i offentlige rom i en periode på 30 dager.

×
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x