Foto © RoyGabrielsen.com

Covid-19: Desinfisering av 333 vogner og 56 stasjoner av Lisboa-metroen er nå utført

Lisboa 20. mars 2020 (Lusa) – De 333 vognene og 56 stasjonene i Lisboa-metroen desinfiseres av tåke med et spesifikt produkt for å redusere risikoen for forurensning og forurensning av Covid-19, ble det kunngjort i dag.

I en uttalelse avslører selskapet at påføringen av produktet ble utført i hele flåten av rullende materiell og stasjoner, med et spesielt fokus på passasjerkontaktpunkter.

I følge Metropolitano de Lisboa er det planlagt fem ytterligere desinfiseringshandlinger av denne typen, med en hastighet på en måned, under hensyntagen til at det påførte produktet har en “langvarig og langvarig handling, og holder den biocidale effekten aktiv opp til 30 dager ”.

I tog ble desinfeksjonsmidlet påført i førerhyttene og i passasjersalonger, nemlig på seter, barer, håndtak, glass og andre overflater, opplyser selskapet.

På stasjoner ble det brukt på rekkverk fra faste og mekaniske trapper, stasjonsmøbler, automatiske billettautomater, boder og salgssteder, heiser og andre installasjoner.

Denne fysiske desinfiseringen er ufarlig for mennesker og dyr, men dødelig for en lang rekke bakterier, sopp, gjær og virus, inkludert koronaviruset som forårsaker Covid-19.

×
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x