Livraria Bar, Pink Street, Lisboa, Lisbon, Portugal

1. oktober kan bli “Frihetens dag”

Det er åpnet for fullt i Norge, og det samme (nesten) kan skje i Portugal fra 1. oktober. Dette melder PortugalResident.

Den 1. oktober er datoen Portugal slipper de pandemiske restriksjonene i massiv skala. Borte vil være de fleste ‘forpliktelsene’ til å overholde reglene, ettersom eksperter insisterer på at det er på tide med “sivilisasjons-ansvar” – et scenario der enkeltpersoner kan vurdere risiko for seg selv.

De umiddelbare endringene vil sees i service-sektoren. Etter 19 måneder hvor barer og diskoteker har blitt forhindret fra å fungere på en meningsfull måte, kan dører endelig åpnes for fullt.

Tilgangen vil være begrenset til de som presenterer Covid Digital -sertifikater (det er fortsatt ikke klart om dette inkluderer muligheten til å bare vise en negativ test, og det er høyst sannsynlig at det fortsatt forventes at folk bruker masker, for eksempel på dansegulvet. ).

Disko -eiere/-ledere har gjort det klart at de vil godta DGS sanitære krav: alt de vil er å få åpne i sikkerhet og til slutt snu siden til en av de grimmeste periodene i levende minne.

Restauranter, kafeer, ‘pastelarias’ vil også endelig få lov til å fungere uten ‘noen grenser’ for antall klienter, enten inne eller på terrasser.

Pink Street Lisboa
×
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x