Sten Engedal
Sten Engedal. © Ronald Lubbers

Bidra til forskningsprosjekt om nordmenn i Portugal!

Vil du være med på den største forskningsstudien som er gjort om hvorfor nordmenn flytter til Portugal? 

Dr. Sten Engdahl har nettopp startet et internasjonalt forskningsprosjekt hvor han studerer hvorfor nordmenn flytter til Portugal. Forskningsprosjektet er en oppfølging av hans doktorgradsavhandling som han presenterte i 2021 ved Lisbon School of Economics and Management (ISEG) om svensk migrasjon til Portugal og Spania. Det er den desidert største undersøkelsen som er gjort om svensk migrasjon til Portugal og Spania. Doktoravhandlingen som er lastet ned av over 30 000 personer, kan ses på denne lenken:

(PDF) Attraction and Retention Reasons for International Retirement Migration The Case of Swedish Citizens in Portugal and in Spain

Han håper hans neste studie blir det største forskningsstudiet som er gjort noen gang om hvorfor nordmenn flytter til Portugal. Når det blir ferdig, er planen å presentere resultatene i en publisert forskningsartikkel. 

Dr. Engdahl trenger nå å komme i kontakt med nordmenn som er bosatt i Portugal som ønsker å bidra til prosjektet med sine svar. Interesserte kan fylle ut skjemaet på nettet denne lenken;

https://teclisboa.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_6Y848ufN8VzlepE?Q_Language=NO

(Hvis lenken ovenfor ikke fungerer, kan du prøve å kopiere den inn i nettleseren din.)

Svarene er helt anonyme, og den statistiske analysen er basert på alle svarene som mottas og ikke individuelle svar. Man kan også hoppe over spørsmål man ikke vil svare på. 

Ved siden av forskningen jobber forskeren med internasjonale problemstillinger i ulike land. Forskningen er selvfinansiert og mottar ingen ekstern økonomisk støtte.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer, vennligst kontakt Dr. Engdahl via e-post på: stenengdahl@yahoo.com

Vi håper at mange av dere vil delta!

×
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x