Algarve. Foto © RoyGabrielsen.com

Algarve kåret til beste stranddestinasjon i Europa

Algarve kåret til beste stranddestinasjon i Europa – dette melder The Portugal News.

Algarve har igjen hentet ut kåringen for beste stranddestinasjon i Europa, mens Portugal og turistvirksomheter i landet også har dominert på priser på europeisk nivå.

Dette er syvende gang regionen blir tildelt utmerkelsen fra World Travel Awards, som ble kunngjort 2. november.
Ofte ansett som “Oscar” for reisebransjen, World Travel Awards, samler ledere av reiselivs- og turistindustrien som årlig deltar i dette initiativet og stemmer for å belønne de beste turisttilbudene på globalt nivå.

Turismo do Algarve, turiststyret i Algarve, anser at skillet som er oppnådd i år er av særlig betydning. “I et år som er så urolig som 2020, er det å motta denne prisen og fortsette å tjene tilliten til reisende fra hele verden et tegn på tillit til fremtiden. Dette skillet anerkjenner ikke bare kvaliteten på strendene våre, men viser også at Algarve fortsatt er et trygt reisemål for høytider, i samsvar med alle reglene som er definert for å beskytte folkehelsen, “sa João Fernandes, presidenten for Turismo do Algarve. .

Fernandes fremhevet at Algarve var en av de første europeiske regionene som åpnet badesesongen for sommeren, samtidig som det garanterte alle sikkerhetsforhold. “Å styrke destinasjonens sikkerhet og få tilbake tilliten til turister har vært vår prioritet siden begynnelsen av pandemien”, sa João Fernandes.

“Det var en stor felles innsats fra hele regionen for å få disse tiltakene på plass, noe som viste seg å være avgjørende for å konsolidere vårt image om å være den beste europeiske stranddestinasjonen. Å motta dette internasjonale skillet validerer alt dette arbeidet og beviser at Algarve er i stand til å tilpasse seg nye forhold uten å endre kvaliteten og ektheten til opplevelsene som kan oppdages av turister her. ”
Skjønnheten og mangfoldet i strendene i Algarve, året rundt godt vær og muligheten til å nyte ulike aktiviteter og sportsrelaterte forhold til havet er noen av de karakteristikkene som er mest verdsatt av de som velger Algarve-strendene. Algarve har også 87 strender med blått flagg og 48 strender med nødvendig tilgjengelighet for funksjonshemmede.

Prisene har hjulpet Turismo do Algarve til å markedsføre regionen til forskjellige markeder, samtidig som de fremhever mangfoldet regionen har å tilby besøkende. “Sammen med alle de som besøker oss for å oppdage de eksepsjonelle strendene våre, prøver vi deretter å fremme en rik og mangfoldig region å oppdage – alt fra golf, nautisk turisme og naturturisme, til kultur og gastronomi i regionen,” konkluderte João Fernandes.

Mens prisen for beste stranddestinasjon i Europa blir sett på som et høydepunkt, hentet regionen og Portugal som helhet også en rekke priser i år.
Portugal som helhet ble kåret til Europas ledende destinasjon, mens Madeira tildelte prisen for Europas ledende øydestinasjon og Azorene ble kåret til Europas ledende destinasjon for opplevelsesturisme.

Andre priser som er gitt til Portugal inkluderer Pestana Porto Santo All Inclusive Beach & Spa Resort som ble kåret til Europas ledende all-inclusive-feriested, Sublime Comporta kåret til Europas ledende boutiquehotell. 1908 Lisboa Hotel ble tildelt prisen for Europas ledende designhotell, Pestana CR7 Lisboa var Europas ledende livsstilshotell og Conrad Algarve var Europas ledende livsstilsresort, Vale Verde Hotel mottok Europas ledende Boutique Hotel-pris, Belmond Reids palass ble anerkjent som Europas ledende luksushotell og Dunas Douradas Beach Club som Europas ledende luksuriøse feriested og villaer.

Porto ble kåret til Europas ledende destinasjon for byferie, Europas ledende turistbyrå var Turismo de Lisboa, og Europas ledende cruise destinasjon og cruisehavn ble gitt til Lisboa. Endelig var L’AND Vineyards Europas ledende vinregionhotell, Monte Santo Resort Europas mest romantiske feriested og Dark Sky Alqueve ble tildelt Europas Responsible Tourism Award.

×
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x