Algarve. Foto © RoyGabrielsen.com

Mest «Instagram-vennlige» busslinjen i Portugal

Den nye EVA Cliffs Line kom i drift i april og lover å «glede turister som velger å reise med offentlig transport i Algarve». Dette melder Lusa og The Portugal News.

Eva Cliffs Line er den nye busslinjen fra Vamus Algarve som frakter passasjerer gjennom et idyllisk landskap langs kysten, ifølge en rapport fra Postal Algarve.

Hopp av og på

«Det er 19 stopp som forbinder passasjerer mellom Alvor og Zoomarine», forklarer Vamus Algarve i en uttalelse, og legger til at «på veien reiser vi gjennom de viktigste turistattraksjonene i Algarve i ‘hop on hop off’-modus». Dette betyr at «besøkende kan på samme dag og med samme billett spise frokost på Praia da Rocha, besøke de berømte Benagil-hulene, ta en dukkert på Marinha-stranden og til og med besøke Zoomarine».

Turistbillett

Dagsbilletten for Eva Cliffs Line kan kjøpes om bord, på billettkontorer eller på en EVAKiosk på hovedbusstasjonene i Algarve. Turistpasset er også gyldig på denne ruten og kan brukes kontinuerlig i 3 eller 7 dager.

Dette passet gir også tilgang til hele nettverket av intercitybusser i Algarve uten reisebegrensning og kan kjøpes hos Vamus Algarve-byråer, turistkontorer og Adherent Ticketshops.

×
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x