Cooleys. Foto © Ole Kr. Ree

Coolaste minglet i Cascais

Bästa damer och herrar!

Efter det senaste succéminglet har många hört av sig och undrar när nästa gång blir.

Med detta mail vill vi kolla intresset för ett mingel onsdagen den 22:e maj med start 20:00.

Samma ”upplägg” som senast, men vi har bett Cooleys att förstärka snacksen med lite mer substantiella smakbitar, chicken wings, miniburgare, BLT som då ingår i anmälningsavgiften. Det blir alltså ingen separat sittning med buffétallrik. Det funkade inte så bra i senast….

Så här har vi tänkt oss kvällen:

Coolaste minglet i Cascais

Vad: Musik från 50-90-talen och några lite yngre låtar. Till det gör ni det ni känner mest för: mingla eller  dansa, eller både och!

När: Onsdagen den 22:e maj klockan 20:00

Pris:  15€ per person

Var: Cooleys Irish Bar  Praça 5 de Outubro 31,  2750-642 Cascais. Cooleys ligger i byggnaden som är ihopbyggd med Hotel Baía, alltså bakom Baía, en trappa upp, i gatuplanet ligger en Super Mercado och ovanpå Cooleys ligger ”Terrazza”, trappan till Cooleys leder också till restaurang Flamingo. Har man svårt för trappor finns en ramp som börjar strax bredvid garagenedfarten till Hotel Baía, dvs den sidan av byggnaden som vetter mot gatan Alameda dos Combattantes de Grande Guerra och havet.

För anmälningsavgiften som betalas i förskott (separat mail kommer innan 22:e maj med mer info) bjuds på välkomstdryck och minibuffé med bl.a chicken wings, miniburgare och BLT och snacks. Under kvällen går det även att köpa mer drycker i baren.

Eventuellt överskott skänker vi till Misericordian i Cascais, vi har hittills skänkt nära 700 Euro.

Maila din intresseanmälan för onsdagen den 22:e maj, senast den 21:e april till thomas@tgpc.se , tala om hur många ni blir i ditt sällskap.

Thomas och Göran

×
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x