A password will be e-mailed to you.

Laster Hendelser

← Tilbake til Hendelser

Den norske klubb Portugal

|https://www.facebook.com/groups/121100787950551/

Den norske klubb Portugal / Clube Norueguês em Portugal er en ideell nettverksorganisasjon for det norsktalende miljøet i Portugal.

Klubbens målsetting er å være en aktiv partner i den sosiale, kulturelle og økonomiske kontakten mellom Norge og Portugal.

Den norske klubb Portugal er konstituert som en landsdekkende organisasjon med et hovedstyre på 9 medlemmer underlagt “Constituição de Associação”. Driften finansieres gjennom frivillig arbeid, gaver og sponsor-bidrag. Klubbens bank er Millenium BCP.

For å hjelpe nyinnflyttede og for å fremme gode relasjoner og erfaringer om det å være norsk i Portugal, arrangeres 17. mai feiring, førjulsgudstjeneste og sosiale sammenkomster med ulik profil og norske mattradisjoner. Alle samlinger annonseres i Facebook-gruppen.

Medlemskap er gratis og søkes gjennom den lukkede Facebook-gruppen til klubben, eller på e-postadresse post@dnkportugal.no.

Den norske klubb Portugal finner du ellers på Facebook.

september 2019

A Prova Real

DnkP onsdags-samling 25. sept. kl 20:00

25. september @ 20:00 - 23:59
A Prova Real, Rua do Batalhão de Sapadores do Caminho de Ferro 19
Cascais,2750-303Portugal
+ Google Map

Tema: ... kommer

Les mer »

oktober 2019

DnkP samling på Madeira

9. oktober
Funchal Funchal,Portugal + Google Map

På Madeira blir det onsdags-treff i Funchal 9. oktober med Landsstyremedlem Nancy Sandvoll fra Funchal og DnkP-leder Jan Petrus Hagberg fra Cascais . - For mere info - følg med på fb.

Les mer »

DnkP golfturnering i Algarve

18. oktober
Silves Silves,Portugal + Google Map

Fredag 18. oktober inviterer Landsstyremedlem Per Lars Tonstad dnkp-medlemmer til å delta i årets Golfturnering i Silves med etterfølgende middag for deltakere med partnere. DnkP-medlemmer som ønsker å delta i turnering og middag kontakter Per Lars direkte - Mail: p-tonst@online.no, eller post@dnkportugal.no

Les mer »

november 2019

A Prova Real

DnkP treff i Cascais

6. november @ 20:00 - 23:59
A Prova Real, Rua do Batalhão de Sapadores do Caminho de Ferro 19
Cascais,2750-303Portugal
+ Google Map

ONSDAGS-samling i A Prova Real, blir det 6. november. - Da håper vi å kunne fortelle om prosjekt-søknaden til EØS-Grants og våre planer om betalende medlemskap i Den norske klubb Portugal, i tillegg til det ordinære gratis medlemskapet i fb-gruppen. - Det planlegges også en liten kunstutstilling i forbindelse med samlingen.

Les mer »

desember 2019

DnkP med førjulsgudstjeneste

1. desember @ 13:30
St. Pauls, Estoril, Estoril,Portugal + Google Map

SØNDAG 1. desember kl. 13:30 inviterer Den norske klubb Portugal i samarbeid med Sjømannsmisjonen til julesamling i St. Pauls, Estoril. Etter gudstjenesten blir en liten samling med Julegrøt og pepperkaker i kirkens Social room. i 2. etage.

Les mer »

DnkP pinnekjøtt-middag

11. desember

Pinnekjøtt-middag blir det onsdag 11. desember i Cascais. Her blir det bindende påmelding innen 1. desember, på grunn av pinnekjøtt-innkjøpene i Norge... Følg med på fb. Foto: Jarle Vines / Wikipedia

Les mer »
+ Export Events